Over ons

Het oog van de meester

In 1990 begon de vijftienjarige Martin van Ee als timmerman in de bouw. Al snel zag zijn begeleider de kwaliteit van zijn werk, en kreeg Martin meer verantwoordelijkheden als timmerman en later ook als meewerkend voorman. Langzamerhand groeide hij in een rol waarin hij van begin tot eind verantwoordelijk werd voor bouwprojecten. Hierdoor weet Martin als geen ander vanuit de praktijk wat er op de bouw allemaal voorbij komt. En hoe vakmanschap en verfijnde afwerking hèt verschil uitmaken of een bouwproject goed wordt opgeleverd, of niet.

Na een jaartje of elf, in 2001, liet hij zich inschrijven bij de Kamer van Koophandel om parttime klussen uit te voeren. In 2006 startte Martin zijn eigen bouwonderneming: Bouwbedrijf van Ee. Klanten waardeerden zijn ambachtelijk vakmanschap, en Bouwbedrijf van Ee groeide gestaag. Nu, jaren later, zijn er meerdere mensen in dienst, die dagelijks en met passie, tal van bouwprojecten uitvoeren. Nog altijd is verfijnde afwerking tot in de details kenmerkend voor Bouwbedrijf van Ee. Niet alleen vanuit kwalitatief aspect, maar ook vanuit esthetisch oogpunt. “Onze praktijkervaring blijft z’n dienst bewijzen." zegt Martin van Ee.

Bouwbedrijf_van_Ee.jpg

We denken mee, en een paar stappen verder

Natuurlijk staan de wensen van de klant centraal. Maar dat zegt iedereen. Bouwbedrijf van Ee heeft het liever over de ambitie om “mee te groeien met de wensen van de klant”. Dat houdt in, dat we de tijd en rust nemen om met u na te denken over uw bouwproject. We bekijken of al uw wensen te realiseren zijn, of dat er misschien betere, andere alternatieven zijn. Hoe onderhoudsvriendelijk moet uw woning of pand zijn? Hoe energiezuinig? Moet een woning ook passen bij uw latere levensfasen? Zijn er specifieke wensen met betrekking tot materiaalgebruik?

Als rasechte bouwers denken we niet alleen mee, we denken ook vooruit. Bij ons komen de details niet ‘later’. Al tijdens de ontwerpfase houden we rekening met de uitvoering. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Communicatie speelt bij ons een essentiële rol tijdens alle fasen van het bouwproces. We hebben direct contact met onze klanten, waardoor we ook optimaal op hun wensen kunnen inspelen. We overleggen regelmatig, we zijn transparant in hoe we werken en we proberen onze afspraken na te komen. Het is in onze ogen een wezenlijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. Onze offertes zijn helder, overzichtelijk en gespecificeerd. Spreekt dit u net zo aan als ons? Dan zouden we wel eens kennis kunnen maken.